divendres, 6 de novembre del 2009

EL DEBAT MÉS ESPERAT A L'ALT URGELL!

Com alguns ja sabreu, apart de militar a la JNC i de ser un nacionalista Català apassionat, tinc el plaer de dirigir i presentar un programa de ràdio dedicat al Club de Futbol Castellciutat, al futbol de la comarca i a tot l'esport de Catalunya anomenat "un poble, una afició" a RàdioSeu 107.2 FM (Comarcal) o http://www.radioseu.cat/ (mundial).

Un dels reptes que tenia marcats l'any passat era reunir en el locutori de l'emissora al regidor d'esports de La Seu d'Urgell, Lluís Biosca conjuntament amb el president del CF Castellciutat i el de La Seu d'Urgell FC; ho vaig complir!
Aquest any però, he decidit canviar una de les persones del debat i fer un col·loqui sense compromís, per donar unitat al futbol i alhora per fer les confessions de cadascun dels club: aquest any el debat serà entre el CF Castellciutat, La Seu d'Urgell FC i l'EDFOR (Escola de Futbol Orgèl·lia) i concretament s'emetrà en directe dimarts dia 10 de novembre a les 19:15.

A tots aquells que us agradin els debats esportius i especialment els futbolístics, no us podeu perdre el debat que moderarem en José Luís López i un servidor, Sergi Cava amb les tres entitats futbolístiques de La Seu d'Urgell com a municipi.

DIMARTS 10 D'OCTUBRE A LES 19:15 A RÀDIOSEU... "UN POBLE, UNA AFICIÓ"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada