dimecres, 17 de desembre del 2014

9N?



Sense dubte, si el poble de Catalunya tenia una data marcada en el calendari era el dia 9 de Novembre del 2014; el dia de la consulta; el dia del Sí-No, Sí-Sí o No; el dia de poder expressar la nostra opinió al món; el dia de decidir.

Molta gent es va expressar no partidària de la consulta, però perquè pensaven que aquesta era totalment creada per expressar el desig de la INDEPENDÈNCIA.

MENTIDA!

La consulta del dia 9 de Novembre impulsada pel bloc proconsulta i sobiranista del Parlament i per la societat civil Catalana mitjançant l'ANC, expressava, com ja he dit en la introducció, diverses alternatives de resposta, les quals permetien tant expressar el desig de la independència com el fet de continuar pertanyent a l'Estat Espanyol.

Naturalment (i sinó llegiu la meva BIO), jo sóc partidari d'una Catalunya independent, igual que també ho sóc del dret a decidir i del fet de la creació d'una llista unitària i d'unes plebiscitàries que permetin al poble expressar-se de manera "LEGAL" (ja que aquest termini ha passat a no tenir definició degut a les actuacions del TS, TC i govern espanyol).

Tothom, sigui de manera individual o col·lectiva (com és el cas), té el dret d'expressar-se segons els principis dels drets humans de la ONU. A més, la mateixa institució, garanteix el dret a decidir dels pobles en ells mateixos i no en els estats (com ha fet o ha tractat de fer-nos creure el govern blau del SR. Mariano Rajoy).

Ara és l'hora d'anar tots junts i de no pensar en interessos partidistes; CiU, ERC, ICV i la CUP, presentant-se en una única llista unitària amb el propòsit d'aconseguir la llibertat, poden, a la mateixa vegada, aconseguir quelcom més gran; el fet de demostrar QUÈ i COM és CATALUNYA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada