dimecres, 17 de desembre del 2014

Crisi en el futbol?



Després dels incidents ocorreguts en el Vicente Calderón, de manera prèvia a un partit de futbol, en els quals va morir un aficionat i ha comportat la detenció de més de 30 persones (entre elles un taxista, pare de família, i considerat com a pressumpte autor material), la Federació Espanyola de Futbol s'ha vist envolta en una crisi, tant interna com externa, degut a l'actuació respecte aquests fets.

Tot això s'ha complicat quan, la Federació, juntament amb el Comitè antiviolència, s'anaven a reunir per tal d'evaluar i condemnar els fets, però... el senyor Villar, president de la primera entitat anomenada, ha preferit anul·lar aquesta reunió i marxar de vacances al Marroc.

Aquesta actuació per part del president ha generat controvèrsies i moltes opinions negatives, tant pel que fa als membres de la federació, com del comitè com d'aficionats.


Com podem valorar aquesta actuació?

Després d'uns fets delictius que han provocat la mort d'un aficionat i la detenció de més de 30 persones, l'últim que podia fer el senyor Villar era marxar de "vacances", sabent que s'havia de solucionar aquesta situació, la qual podria arribar a degenerar en altres fets delictius. A més, sabent que la investigació no ha acabat per part de la policia, aquesta actuació del president és totalment denunciable i criticable; en definitiva, ho té molt malament per mantenir la presidència i recuperar la confiança dels seus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada